CHI NederlandChi Nederland conferentie HCI Methods: way to go? - groot succes!

Met de conferentie is HCI-methods echter nog niet helemaal voorbij! Verder zal er digitaal worden gepubliceerd over de conferentie, zoals foto's, film, proceedings etc.

Evaluatie
We hebben al vele positieve reacties gehad, het was goed, maar er kunnen vast nog dingen beter. Graag horen we van u wat er nog beter kan voor volgend jaar. Wilt u alstublieft het evaluatieformulier invullen, dan kunnen we kwaliteitsconferenties blijven neerzetten. Dit zal niet meer dan 5-10 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Alvast bedankt!

HCI-methods online
Via de website zullen we u informeren over digitale media die beschikbaar is over de conferentie zoals foto's, films en natuurlijk de proceedings.

Foto's
Op de website zullen we een fotopagina inrichten met enkele impressies en links naar albums van conferentiebezoekers. De foto's van onze huisfotograaf zullen we ook uitbrengen. Via de website wordt u geïnformeerd waar en hoe u ze kunt krijgen (download of DVD bijv.).

Film
Zoals u wellicht gezien heeft, was er tijdens de conferentie een filmploeg aanwezig van citytv ( www.citytv.nl). Naast het live uitzenden van de plenaire sessies, hebben zij ook interviews opgenomen om een sfeerimpressie te geven van de website. We werken eraan om dit op de conferentiewebsite te kunnen bekijken, tot die tijd kunt op de website van citytv terecht ( www.citytv.nl ).

Proceedings en Presentaties
We nodigen alle sprekers uit om hun presentatie op te sturen (bij voorkeur als pdf). Deze zullen we via de website publiceren. De proceedings zijn digitaal uitgegeven op de usb-stick in de conferentietas. Daarnaast zullen we de proceedings ook op de website plaatsen.

Chi Nederland conferentie 2008
Een goede conferentie vereist een goede organisatie, maar vooral veel mensen. Team 2008 is er dit jaar vroeg bij, maar er zijn nog een paar plekken open om het team op volle sterkte te brengen. Wilt u ook meewerken aan een succesvolle conferentie, neem dan contact op via: 2008@chi-conferentie.nl .