CHI NederlandNovember 2003

In deze nieuwsbrief:
1 Avondlezing op 18 november
2 SIGCHI.NL te gast in Eindhoven
3 Oproep: actieve leden gezocht!
4 InformationArchitects borrel

 

1. Avondlezing op 18 november: 'Cultuur en structuur'
Op 18 november staat de SIGCHI.NL lezingenavond in het teken van cultuur en structuur. Geert de Haan geeft een presentatie over het I-Mass digitale museum. Mark Ruijsendaal van TNO Human Factors verzorgt een lezing over normen voor webinterfaces en toegankelijkheid. Lees verder.

2. SIGCHI.NL te gast in Eindhoven.
Op 25 november is SIGCHI.NL te gast bij de Technische Universiteit Eindhoven. Kees van Overveld geeft zijn visie over creativiteit voor ingenieurs. Karel Kreijns praat ons bij over computer supported cooperative learning. Lees verder.

3. Oproep: actieve leden gezocht!
SIGCHI.NL komt in juni met een lustrumjaarboek om trotst op te zijn. We zijn op zoek naar schrijvers, redacteuren en vormgevers die willen helpen bij het samenstellen van het boek.

Verder worden er leden gezocht die mee willen werken aan publiciteit in de media over het lustrumjaar van SIGCHI.NL, het vakgebied in het algemeen en over de lustrumconferentie in juni 2004.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor het redactieteam (up-to-date houden van de website) en online infrastructure (de ondersteunende techniek voor de vereniging, zoals de website, de wie-is-wie, het versturen van de nieuwsbrief). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij redactie.

4. InformationArchitects borrel en lezing op 18 november
Op 18 november is er in Amsterdam een Information Architecture cocktail hour met een echte agenda. Op de agenda onder meer een discussie en brainstorm over de borrel en een demonstratie van J-Flow 'between sitemap and prototype' en uiteraard de borrel zelf. Meer informatie binnenkort op de website.