CHI Nederland


Participatie

Chi Nederland draait op vrijwilligers. Dankzij hen wordt de website bijgehouden, worden nieuwsbrieven verstuurd en vinden activiteiten plaats. We zoeken vrijwilligers die kunnen helpen bij het onderhouden van onze on-line infrastructuur als webmaster en content master. Ook je hulp bij marketing, communicatie en onze regionale activiteiten is van harte welkom.

 

Chi Nederland helpen hoeft niet veel tijd te kosten en biedt interessante voordelen: ontmoet collega’s en versterk jouw netwerk, krijg feedback op jouw ideeën en jouw werk. Word bekend als deskundige op jouw gebied van MMI!

 

Doe mee! Mail naar: bestuur | apenstaartje | chi-nederland.nl


Vacatures Chi Nederland website

 

 

Ideeën

Ideeën en suggesties zijn altijd van harte welkom. Weet jij iets wat interessant is voor Chi Nederland, mail het naar: bestuur | apenstaartje | chi-nederland.nl.


Vacatures conferentie 2008

Gegarandeerd een verdrievoudiging van je HCI netwerk.

Dat is slechts één van de voordelen van het actief bijdragen aan de ambities van CHI Nederland. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die de volgende conferentie tot een nog groter succes maken. Vorige keer 625 deelnemers voor een conferentie die zich richtte op professionals. Dit keer kan je een bijdrage leveren binnen het thema 'HCI & Onderwijs' waar de meest vooruitstrevende ideeën op het gebied van HCI aanbod komen.

Een hele opgave, maar je doet het niet voor niets. Elma Wolschrijn van Raakt.nl: "Ik heb dit jaar meegewerkt aan de organisatie van de conferentie 'The Web and Beyond' (2006). Dat deed ik natuurlijk niet uit altruïsme."

"Voor mij was het belangrijk dat ik vakgenoten leerde kennen, zowel binnen de organisatie als onder de sprekers. Maar het gaf mij ook veel voldoening om samen met het communicatieteam zichtbaar wat te kunnen verbeteren aan het draaiboek. Dit jaar hadden we zeer uitgebreide mailingen en een hele professionele site ontwikkeld, mede waardoor we meer mensen konden bereiken. Hopelijk wordt de organisatie van de conferentie zo ieder jaar een stapje beter. En verder was het natuurlijk ook gewoon gezellig."

Wat we verwachten is jouw enthousiaste inzet van nu tot de conferentie. Dit betekent dat je gemiddeld 4 uur per week bezig bent met het vak, vakgenoten en het organiseren van een spetterende conferentie. Wat je er voor terug krijgt:Aarzel niet, mail ons op bestuur@sigchi.nl en wie weet tot binnenkort.